Thursday, 23 June 2011

salam...


hyep semua..

hari nie 23/06/2011....



perasaan hari nie mcm2 ada..
 bercampur baur..



1. asma tercyg tba2 menarik saya membantu menyampaikan hadiah kepada pengarah Ipda yg bersara pada hari nie.. perasaan cuak sgt2. yeala lama dah x wat kerja nie.. last form 5.. agak lama lah juga kn.. hehhe. tngu punya lah lama last2 tmye majlis penyerahan hadiah... OMG!!! kalut gler... huhu.. malu lah juga tapi nak ckp pa pun x blh dah kn... hehe... yg penting!!! our beloved pengarah!!! dapat banyak hadiah yo!!! suke2~~

2. rasa sedih menyelebungi diri ini... sedih sgt tgk montaj pengarah... sbb pengarah mcm bpa saya... Home sick sbnrnya.. rindu kat bpa!! huu.. air mata mengalir x henti2 kowd.. mmg sedih sgt2... huhu.. dah lah xda tisu.. habis lengan bju saya guna lap air mata.. hehe... pa2 pun muka still cute lagi even mata bengkak.. hehehe... agak perasan der kat situ... (:

3. RESULT!!!! what!!! bgn2 jer dr tdo td tgk azryn tgh check result... first2 risau sgt2... ingatkn gagal...yelah khbar angin kata psv seramai 18 org GAGAL!! huhu.. cuak gile2...
pastu beranikan diri check... tulis no kad pngenalan n no angka giliran... SUBMIT!!

Loading...............................................................


LULUS!! meneruskan pengajian... Alhandulillah.. :)






hapy sangat coz alhamdulillah debaran result dah berakhir...
syukur kehadrat ilahi....



papa2 pun terima kasih buat parents saya yg x hnti2 doakan saya..
lec tercyg yg x hnti2 memberikan ilmu n tnjuk ajar..
of course my Friend!!! Nur Azryn n Asma Azyyati stay up sama, stdy sma2 n saling bntu membantu dlam course work... 
congratz to both of u!!!



SMILE ^_^

Wednesday, 15 June 2011

my journey continues.....

hye....
esk saya dah berangkat pulang meneruskan perjuangan sya di IPG Kampus DarulAman Jitra, Kedah....




16 June 2011 TWU-KL
17 June 2011 KL-AOR


agak sedih meninggalkan family tercyg namun perjuangan kena diteruskan

doakn kejayaan anakda Khuzaimah di perantauan....




IPDA Here I come!!!


MAJULAH IPDA!! SINAR ILMU DIUTARA!!

Friday, 10 June 2011

Mabul Island Vacation

Assalamualaikum....
hye semua...
~
~
~
~
kali nie sya nak post entri berkenaan vacation saya kat Pulau Mabul, Semporna, SABAH...





actually, kitorang dah pergi minggu lalu pada 7 May 2011...

walaupun sah seminggu berlalu tp bahang panasnya pulau tetap terasa...

 pa tidaknya panggilan pulau mabul membawa sinaran SunBURN kepada kmi semua...

 apa lgi balik jer dr pulau habis bedak sejuk kmi guna.. heheh..




~K.A.M.I~
ilah,kak farah,saya,unty lola,kak asma, kak pia
~
~
~
kt bot menunggu kebenaran masuk ke pulau Kapalai... namun hampa... huhu...
tp xpa. bnyk lagi destinasi yg menanti... :)
~
~
~
~
~
~

3 dara pingitan 
~
~

~

~

now...its snorkling time!!!
hehe
pas kitorang tukar bju.. kitorng dibawah ke tgh laut n pa lagi... snorkling la... :)


 pengalaman pertama... walaupun pada awalnya cuak giler tp
 alhamdulillah sya berjaya turun ke air n snorkling melihat keindahan dasar laut...
hnya 4org shaja yg berjaya turun ke air.. 
congratz!!





special thanx to my dear cousin..

salam semua...
~
~
~
~
nak cte sikit... haha.. agak mengada2 kn... tp x pa nie sya nak cte juga.. (:
~
~
~
macam nie...
semalam boring gler punya pasal.. sya minta cousin tolong editkn pic..
 yealah skrg dah x cntik dah.. kulit muka dah menjadi gelap.. 
sejak dtg dr kedah g..
 ditambah dgn vacation pi pulau.. makin lah hitam.. hehe... tp x pa faet santiasa membantu mengeditkan..
 nie lah hasil farid setelah hmpir nak 2 jam sya tunggu dia edit.. papa pun thnx my dear cousin.. 
sya suka sgt... yelah nmpak agak putih sikit. hehehe...
~
~
~
~
first pic

garfu pun garfu lah janji senyum.. :)
~
~
second pic

pic nie sya guna wat header blog sya.. amcm nice x?? hehe
~
~
third pic
smile!!





amcm?? hehe.. pa2 pun special thnx to my cousin b'coz u make are succesful editing my faint pic.. thnx..

Faet Achai Semua Untukkita

Monday, 6 June 2011

twink_twink2

salam semua.. hye its me... khuzaimah.. 
mc bru dalam dunia blogger... 
hope u all can guide me k...
~
~
~
~
~
~
now!!

its me!!
KHUZAIMAH