Thursday, 23 June 2011

salam...


hyep semua..

hari nie 23/06/2011....



perasaan hari nie mcm2 ada..
 bercampur baur..



1. asma tercyg tba2 menarik saya membantu menyampaikan hadiah kepada pengarah Ipda yg bersara pada hari nie.. perasaan cuak sgt2. yeala lama dah x wat kerja nie.. last form 5.. agak lama lah juga kn.. hehhe. tngu punya lah lama last2 tmye majlis penyerahan hadiah... OMG!!! kalut gler... huhu.. malu lah juga tapi nak ckp pa pun x blh dah kn... hehe... yg penting!!! our beloved pengarah!!! dapat banyak hadiah yo!!! suke2~~

2. rasa sedih menyelebungi diri ini... sedih sgt tgk montaj pengarah... sbb pengarah mcm bpa saya... Home sick sbnrnya.. rindu kat bpa!! huu.. air mata mengalir x henti2 kowd.. mmg sedih sgt2... huhu.. dah lah xda tisu.. habis lengan bju saya guna lap air mata.. hehe... pa2 pun muka still cute lagi even mata bengkak.. hehehe... agak perasan der kat situ... (:

3. RESULT!!!! what!!! bgn2 jer dr tdo td tgk azryn tgh check result... first2 risau sgt2... ingatkn gagal...yelah khbar angin kata psv seramai 18 org GAGAL!! huhu.. cuak gile2...
pastu beranikan diri check... tulis no kad pngenalan n no angka giliran... SUBMIT!!

Loading...............................................................


LULUS!! meneruskan pengajian... Alhandulillah.. :)






hapy sangat coz alhamdulillah debaran result dah berakhir...
syukur kehadrat ilahi....



papa2 pun terima kasih buat parents saya yg x hnti2 doakan saya..
lec tercyg yg x hnti2 memberikan ilmu n tnjuk ajar..
of course my Friend!!! Nur Azryn n Asma Azyyati stay up sama, stdy sma2 n saling bntu membantu dlam course work... 
congratz to both of u!!!



SMILE ^_^

0 comments:

Post a Comment